Vastgoedcoaching of Aankoopbegeleiding

Sinds kort kan ik ook voor u op zoek in Spanje

Second Home Spanje is het eerste en enige netwerk in Vlaanderen die kandidaat kopers vanuit Vlaanderen begeleidt voor, tijdens en na aankoop van een eigendom in Spanje.

We maken het verwerven van een eigendom in het buitenland een stap eenvoudiger.

Second Home Spanje staat er garant voor dat we elke kandidaat koper ‘ontzorgen’ bij aankoop van eigendom in Spanje.

Het volledige aanbod vind je op de site van Second Home Spanje.

De volledige afhandeling gebeurt door erkende makelaars die werken vanuit Vlaanderen naar Spanje

Eén van de grote voordelen bestaat er uiteraard in dat wij kunnen starten met een voorafgaand persoonlijk gesprek in België om van hieruit de behoeften, wensen en budget in kaart te brengen zodoende verschillende woningen te selecteren waar de klant (ook) op lange termijn gelukkig en tevreden zal zijn.

De potentiële koper maakt vervolgens ook kennis met de persoon die hem zal begeleiden gedurende gans het proces en dit schept uiteraard een vertrouwensband, nodig voor aankoop in buitenland.

Second Home Spanje heeft wellicht een woning voor elk type eigenaar en elk budget.

Woningen voorzien van alle faciliteiten en uiteenlopende eigenschappen om er het hele jaar door of slechts tijdelijk in te wonen, woningen om tot rust te komen en vooral te genieten.

Wie bieden u vanaf heden dus de mogelijkheid om een woning te verwerven in Spanje en nodigen u graag uit op één van onze infomomenten

Wij zijn Nederlandstalig

Het is natuurlijk wel zo makkelijk dat u zich kunt uitdrukken in uw eigen taal bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing als de aankoop van een woning. Hierdoor voelt u zich net iets comfortabeler en glippen details niet door uw vingers.

Erkend makelaar in België

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar zijn we onderworpen aan de BIV-plichtenleer van de toezichthoudende autoriteit Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Als erkend makelaar in België maakt u dus gebruik van de handige voordelen en broodnodige zekerheden, mocht er tijdens het proces iets mis gaan.

Full Service begeleiding

Er komen bij de voorbereidingen veel dingen op u af waar u misschien niet altijd bij heeft stilgestaan. Dit geldt overigens ook als de aankoop is afgerond. Van Second Home Spanje mag u professionele en gedetailleerde begeleiding verwachten.

We zijn up to date

Met jarenlange ervaring in de sector en met de regio weten we wat de valkuilen zijn in onze branche. We zijn up to date met alle wet- en regelgeving voor Belgen die geïnteresseerd zijn in vastgoed op de Spaanse markt. Niet onbelangrijk, we zijn ook bekend met en herkennen de soms listige trucjes van louche makelaars.

Groot netwerk van lokale mensen

In Spanje beschikken we over een groot netwerk van lokale, betrouwbare mensen. We laten u hier graag gebruik van maken, zowel voor zakelijke begeleiding als in de privésfeer, zodat u zich snel thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan: Juridisch & fiscaal advies, Vertalingen & Belgische gemeenschappen in Spanje.

                               www.second-home-spanje.be         

Een bezichtigingsreis naar Spanje, hoe werkt dat?

Bij Second Home Spanje wordt u niet aan uw lot overgelaten, maar wordt u professioneel begeleid bij elke stap naar de aankoop van een woning. In die mate zelfs dat u (indien gewenst uiteraard) samen met iemand van Second Home Spanje naar Spanje op bezichtigingsreis kunt gaan.

We trekken met onze klanten meestal voor drie dagen naar Spanje. Zo hebben we ruim de tijd om de vooraf geselecteerde woningen te bekijken, aldus Christophe Dobbelaere van Second Home Spanje. Haast en spoed is zelden goed, dus we nemen uitvoerig de tijd om alles grondig te bekijken en een duidelijk antwoord te geven op alle vragen.

Het team van Second Home Spanje zorgt ervoor dat de meest praktische vragen beantwoord worden, maar houdt er ook rekening mee dat de juridische en administratieve kant van een aankoop in het buitenland duidelijk worden.

Die bezichtigingsreizen beperken zich niet tot enkel en alleen het bekijken van vastgoed en het doorspreken van de zakelijke kant. Er wordt ook even de tijd genomen om de streek te verkennen. Zo komt u niet thuis op een vreemde bestemming, wanneer u uw intrek neemt in uw ‘Second Home’.


 

Laat me weten wat je zoekt, Vragen?